Shiatsukäsittely

Hoidon sisältö

Shiatsukäsittely on lempeä tapa avata lihasjännitteitä, lievittää stressiä ja vapauttaa energian virtaamista kehossa. Käsittelyssä käydään koko keho läpi ja tasapainotetaan erilaisia häiriö- ja kiputiloja hieronnan, akupainalluksen, heilutusten ja venytysten avulla. Shiatsu on japanista peräisin oleva kokonaisvaltainen menetelmä, jolla edesautetaan kehon omien paranemisprosessien aktivoitumista.

 

Milloin hoitoon?

Esimerkiksi niska-hartiaongelmia, unettomuutta, stressiä, selkävaivoja ja ruoansulatushäiriöitä voidaan hoitaa shiatsun avulla. Hoito sopii myös raskaana oleville. Hoitoon ei kuitenkaan tarvitse olla erityistä syytä, vaan shiatsuun voi hyvin tulla vain rentoutumaan ja hemmotelemaan itseään - ja samalla ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä. Hoidon seurauksena myös mieli seestyy ja saapuu voimakkaasti läsnäolevaan hetkeen.

Hoitoon valmistautuminen

Hoito tapahtuu lattiatasossa futonpatjan päällä, ilman hierontaöljyjä. Yllesi tarvitset rennot pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet. Noin 1-2 tuntia ennen hoitoa on hyvä välttää raskasta syömistä ja juomista.

Huom. Mikäli Sinulla on jokin krooninen sairaus, leikkauksen jälkitila tai muu terveydentilan huomattava poikkeavuus, varmistathan lääkäriltäsi luvan hoitoon saapumiselle.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen loppupäivän ajan on syytä välttää raskasta liikuntaa. Veden juonti auttaa nestekiertoa ja edistää hoidon positiivisia vaikutuksia.

Missä?

Vastaanotan asiakkaita rauhallisissa ja tunnelmallisissa tiloissa jooga- ja hoitohuone Gaia Vallilassa. Raitiovaunu- ja bussiliikenne kulkee kätevästi aivan hoitotilan lähettyvillä.

Osoite: Vesannontie 9

  • Black Facebook Icon